Buřtové jednohubky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Silnější salám nakrájíme na 1/2 cm silné plátky (čím tenčí, tím lepší) - pozor nesmíme sloupnout z kůže a naskládáme hustě vedle sebe na pánvičku a prudce opečeme. Spečením kůže se nám okamžitě vytvoří mističky.
2
Ty obrátíme a opečeme i z druhé strany (nemusí být).
3
Pak je libovolně naplníme. Většinou do nich dávám kopičku ostrého křenu nebo pikantního kečupu nebo hořčici, Harisu atd.
4
Je to rychlé, laciné a vždy při ruce. Moje maminka tak vždy servírovala v mističce z Gothaje bramborový salát.
Použité ingredience v tomto receptu: Harisa Křen Olej Točený salám

Komentáře k receptu

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    16. 10. 2007 12:58

    My jsme doma do takové mističky z gothaje klepli vejce a dopekli spolu. Dnes ale je většina salámů jen v těch umělých střevech:-//

  • Marie H.
    Marie H. |

    16. 10. 2007 09:37

    Taky je dobré mističky naplnit špenátem a k tomu bamborový knedlík. Celkem rychlé a levné jídlo.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: