Bulharská pomazánka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pavel Lajcok

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí maso vařené
    • 4
      ks brambory uvařené ve slupce
    • 2
      ks rajský protlak malé
    • 4
      ks nakládané okurky
    • 4
      ks mrkev vařená
    • 1
      špetka chilli mleté
    • 1
      špetka sůl podle chuti
    • 1
      špetka pepř mletý podle chuti
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná podle chuti
    • 250
      g majonéza domácí
    • mletý kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso vložíme do tlakového hrnce, přidáme sůl, celý pepř, nové koření, masox, dvě menší cibule, česnek, mrkev, petržel a celer. Po uvaření masa doměkka vše vyjmeme z vývaru a po vychladnutí maso pomeleme s mrkví, jednou syrovou cibulí, sterilizovanými okurkami a oloupanými vařenými bramborami. Pomletou směs smícháme s majonézou a ostatními dochucovacími ingrediencemi. Můžeme přidat i trochu okurkovévo nálevu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.