Budapešťská domácí pomazánka

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: vymetal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do misky dáme tvaroh, ramu, sterilovanou papriku bez nálevu (doporučuji české výrobky Hamé, Otma. Zahraniční nemají dobrý nálev), na jemno nakrájenou cibuli a podle chuti cukr a sůl.
2
Šlehačem rozšleháme a podle konzistence přiředíme nálevem z paprik, případně dochutíme. Dáme do chladničky vychladit. Příloha chléb, pečivo.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Měkký tvaroh Moučkový cukr Naložené papriky Rama Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janaso
    Janaso |

    19. 9. 2011 15:50

    Notoricky známé, jednoduché a dobré.

Další doporučené recepty: