Bublanina tety Horákovej

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: kralikhorar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
100 g cukru a vanilkový cukr vymícháme spolu se žloutky do pěny, přidáme olej a vodu. Mouku a prášek do pečiva pořádně promícháme, nasypeme do základu a znova promícháme. Nakonec přidáme vyšlehané bílky se zbylým cukrem, vylejeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech, navrch pokládáme třešně.
2
Pečeme při teplotě 180 C dozlatova (asi 20 minut).

Komentáře k receptu

  • nnln
    nnln |

    17. 6. 2011 15:58

    téměř totožný recept jako http://www.recepty.cz/recept/bublanina-lehce-a-rychle-17945

  • Gábina H
    Gábina H |

    3. 7. 2009 13:20

    Zkuste obalit ovoce v kokosu, je to taky moc dobré

  • martina maškova
    martina maškova |

    30. 6. 2009 12:41

    Zkuste do mouky přimíchat vanilkový pudink a ovoce obalte v mouce, aby nepadlo na dno.

  • Jana Řezníčková
    Jana Řezníčková |

    30. 6. 2009 12:02

    Určitě taky dobré, ovšem ty bublaniny jsou si dost podobné....

Abecední seznam: