Broskvový džem s vanilkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: martinahayek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Broskve oloupneme, odpeckujeme a nakrájíme na silné plátky. S cukrem a citronovou šťávou vložíme do kastrolu, přikryjeme a necháme několik hodin proležet.
2
Směs uvedeme do varu, stáhneme a necháme jemně probublávat 20 minut, dokud broskve nezměknou. Vrátíme do varu a za stálého míchání prudce vaříme 20 - 25 minut (do zhoustnutí).
3
Odstavíme, sebereme pěnu, necháme zchladnout (10 minut) a poté vmícháme koňak.
4
Naplníme do horkých sklenic, do každé vložíme kousek vanilky a uzavřeme.
Použité ingredience v tomto receptu: Broskve Citron Koňak Vanilkový lusk Želírovací cukr

Komentáře k receptu

  • martinahayek
    martinahayek |

    20. 10. 2010 13:30

    co to je za nesmysl????to si recepty sami domýšlí ingredience?????když napíšu do surovin koňak,rozhodně tím nemám na mysli "VAJEČNÝ" :-( prosím redakci o opravu

Abecední seznam: