Brambory plněné fetou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 300
      g sýr feta naložený
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      svazek jarní cibulka lahůdková
    • 350
      g rajčata
    • 125
      ml drůbeží vývar
    • 2
      lžička ocet
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme 15 minut v osolené vodě a necháme vychladnout. Lžičkou vydlabeme tak, aby zůstal tenký okraj. Sýr se 2 lžícemi oleje a hmotu rozmačkáme vidličkou a naplníme do brambor. Troubu předehřejeme na 220 °C. Brambory klademe na plech vyložený alobalem a pečeme asi 10 minut.
2
Cibulku nakráíjíme na kolečka, rajčata oloupeme, zbavíme semen a pokrájíme na kostky. Obojí podusíme na oleji, přilijeme vývar, uvedeme do varu, povaříme. Rozmixujeme, osolíme, opepříme. Ochutíme octem a poklademe na brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.