Bramborové rizoto

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g krůtí prsa
    • 7
      ks brambory
    • 2
      hrnek rýže
    • 1
      hrnek mléko
    • olej
    • česnek
    • grilovací koření
    • 1
      ks vejce
    • kečup - jemný
    • 1
      paprika
    • 1
      cibule
    • 1
      rajče
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, smícháme v míse s olejem, česnekem, kečupem, vejcem a grilovacím kořením. Necháme odležet. Zpěníme cibuli, přidáme pokrájenou papriku a žampióny. Orestujeme, přidáme masovou směs a podusíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky, rýži uvaříme. Na pekáč vrstvíme hranolky, rýži a masovou směs. Zalijeme mlékem, přidáme máslo, posypeme strouhaným sýrem. a dáme zapéct na 30 minut. Zdobíme rajčetem.

Komentáře k receptu

  • sniper29a
    sniper29a |

    10. 3. 2011 03:04

    otazkou jest, proc se tomu jeste rika rizoto kdyz je to z brambor ;-)

  • Hana Krupková
    Hana Krupková |

    6. 2. 2009 20:16

    Chtěla jsem vyzkoušet tento netradiční recept a musím říct, že jsem byla zklamaná. Přesto, že maso bylo naložené dobře a dlouho, tak jídlo neblo výrazné. Moc nám to nechutnalo. Dávám za tři.Zkusily jsme to a už to dělat nebudu. Ale nechci ostatní odradit od pokusu. Třeba se to někomu povede lépe.