• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Bramborové langoše
    Napište svůj komentář k receptu

    Bramborové langoše

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.3
    hodnotilo: 6
    doba přípravy: 10 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Bramborové langoše
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 2
        ks brambory
      • 300
        g hladká mouka
      • mléko
      • kvásek
      • sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Všechny suroviny se zpracujeme jako těsto a necháme vykynout. Vytvořené langoše smažíme na tuku. Před podáváním potřeme česnekem nebo kečupem. Možno jíst i na sladko s džemem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Bramborové langoše

    Bramborové langoše

    Langoše

    Langoše

    Pizza – Langoše

    Pizza – Langoše

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 27. 10. 2009 17:54

      Souhlasím s Jarkou, s těstem musíte pracovat hned, jinak řídne ... dělala jsem a bylo výborné ....

    • katka k
      katka k | 27. 10. 2009 17:47

      tak jen o mem pokroku: opravdu jsem jen smazila takove "livance" a je to moc dobre i tak, vellmi nadychane, tak nehazim flintu do zita, zkusim i priste :)

    • Jarka O.
      Jarka O. | 27. 10. 2009 15:44

      U bramborového těsta se musí opatrně s tekutinou, protože těsto stáním řídne. Doporučuju už mouku nepřidávat a usmažit placičky takhle. Těsto dávkujte lžící rovnou na pánev, před tím ji namočte do mouky nebo oleje, rozplácněte. Líp poradit neumím ;-)

    • katka k
      katka k | 27. 10. 2009 13:49

      me testo vyslo nejake lepive, tak nevim jestli jsem dala moc brambor nebo prelila mlekem, mohl by nekdo upresnit mnozstvi? mam to jako lepidlo...a to uz jsem tam pridala takove mouky

    • Iveta Janatová
      Iveta Janatová | 13. 8. 2009 21:17

      Také dělám z droždí (půl kostky) a přidávám vařené brambory je to lepší a jsou nadýchanější ,takto nám to chutná.

    • Valentinka I.
      Valentinka I. | 10. 2. 2009 14:08

      Tak nás tento recept zklamal...s chutí langoše to nemělo nic společného. Ale komu chutná něco jako bramborák s lívancem, tak si pochutná :-DD

    • Mirka P.
      Mirka P. | 31. 7. 2008 14:47

      Vyzkoušeno, brambory v těstě vůbec nejsou cítit, dělají ho pouze vláčnější. Dělala jsem z půl kostky kvasnic, hrníčku mléka a dále podle receptu. Bylo to moc dobré.

    • Jaja Jaja
      Jaja Jaja | 28. 7. 2008 17:13

      Dobry den, muzu vam rict ze sem si nasla tyto stranky a z velkou radosti hledala jako prvni Langoše, proto ze nase rodina je miluje.Ale kdyz sem si cetla komentar a doufala v nejaky trik co neznam, zustala sem sedet s otevrenou pusou a znechucenim. Kdyz vam tolik vadi ze nekdo napise recept podle kucharky, vsak vam ho nevnucuje, ale snazi se prispet protoze ho ma overeny ze je dobry. Ja bych byla vdecna, mam doma take spoustu kucharek, vystrizku, apod, a nevadi mi ze je s kucharky co nemam. Pani Lindnerova kdyz je ta kucharka tak dobra napiste prosim ty recepty at stoho ostatni taky neco maji a nesedte s kucharkou u PC a nekontrolujte ty recepty s lupou jestli tam nahodou nechyby slovo nebo carka. Kazdy nema vsechny kucharky sveta jako vy Dekuji za znechuceni :-)

    • Dasa F
      Dasa F | 4. 2. 2008 15:54

      Já opravdu nevím o co vám jde, vždyť to vůbec nevadí jeli recep od někud opsaný, pro mě je hlavní kriteriem, že je dobrý a zvládne ho i neumětel jako jsem já. Moc vám za něj děkuji

    • Jana Kulakevičová
      Jana Kulakevičová | 23. 11. 2007 16:44

      já někdy dávám i sušený,ale pravému se nevyrovná (dělám z půl kostky droždí)

    • Di
      Di | 22. 11. 2007 05:55

      Tak to já vůbec nepochybuji. Jen to potvrzuje moji domněnkum, že také autoři kuchařky odněkud opisovali. A proč ne? Recepty přece nejsou chráněné žádným patentem a literárním nebo vědeckým dílem nepochybně také nejsou. Připojuji se k Terezčině výzvě, prosím už toho nechte! Je to o ničem, proč si kazit den?

    • Mi
      Mi | 21. 11. 2007 22:12

      Zastávám se paní Veroniky. Proč se do ní tak obouváte? Slušně napsala, že recepty paní Kulakevičové jsou opsané z kuchařky. A jestliže jsou všechny odpapouškované doslova, potom pochybuji, že je má od kamarádky.

    • Daniella O.
      Daniella O. | 21. 11. 2007 17:15

      Take nechapu, proc nekomu vadi, ze recept byl zverejnen v nejakem casopise nebo kucharce. Uz jsem jednou psala, ze je mi jedno, jestli recept pochazi od babicky nebo z televizniho poradu, ale ocenuji snahu autorek se s ostatnimi podelit o to, co jim chutna a o sve zkusenosti. Kdyby se sem vkladaly pouze recepty ktere nekdo prave vymyslel, asi by toho tady moc nebylo. Veroniko, pokud mate zminovanou kucharku, take muzete pridat neco noveho a uvidite, kolika lidem tim muzete udelat radost, kdyz budou ze stolu uklizet vylizane talire.

    • Lusinda
      Lusinda | 21. 11. 2007 15:54

      Recept je moc dobrý,langoše bez brambor si už neumím představit.Dávám za jedna.Jen možná Jani upřesněte kvásek pro začínající kuchařky,já bych udělala z necelé půlky kostky a kvásek do hmoty přidala od oka.

    • Jana Kulakevičová
      Jana Kulakevičová | 21. 11. 2007 15:37

      Ano,brambory jsou uvařené a ten recept mám od kamarádky a nevím odkud ho má ona... Je to možné že je z té kuchařky...

    • Di
      Di | 21. 11. 2007 09:21

      Brambory jsou vařené, asi by to mělo být uvedeno v surovinách, pokud dá vkladatel receptu souhlas.

    • Veronika Lindner
      Veronika Lindner | 21. 11. 2007 09:03

      Nejde mi o nic,bylo to myslene tak,ze ty recepty znam a jsou opsane,takze jsou v poradku.Zrejme jste to Di spatne pochopila.Recepty mam vyzkousene a doporucila jsem je dal,jsou vsechny moc dobre.

    • Lusinda
      Lusinda | 21. 11. 2007 08:51

      Mám podobný recept,uvařené a vychladlé.

    • Zdena L.
      Zdena L. | 21. 11. 2007 06:58

      asi se ptám hloupě, ale ty brambory jsou vařené?

    • Di
      Di | 20. 11. 2007 19:36

      O co Vám jde, paní Lindner? Ani v této kuchařce nepochybně nebudou originální recepty autora, vždyť recepty se většinou sbírají jako kdysi pohádky a báchorky - někdo je sebere a vydá, ale vlastně není jejich autorem. Recept na langoše s bramborami znám už strašně dlouho, kdysi vyšel ve Vlastě, už tehdy jsem ho zkoušela. Že by autoři uváděné kuchařky opisovali z Vlasty? To by Vám nevadilo? Blahořečím Kovářovům, že noticku Autor převedli na Od uživatele. Ale ani poté to zřejmě některým čtenářům nedá pokoj. Kdyby raději sbírali recepty odkudkoliv a přepisovali je sem!

    • Tereza J.
      Tereza J. | 20. 11. 2007 18:59

      Dievčatá, prosím, už toho nechajte. Nevyhadzujme si tu kedečo na oči, veď od toho tieto stránky nie sú.

    • Veronika Lindner
      Veronika Lindner | 20. 11. 2007 18:00

      Pani Kulakevicova,vase recepty pochazi z bramborove kucharky Vesnice roku 2007 v kraji Vysocina.Mam je vsechny pred sebou.Jsou doslova opsane.Mam je vsechny vyzkousene,jsou dobre.Muzu je doporucit dal.

    • Katka
      Katka | 20. 11. 2007 16:25

      Muzete napsat kolik toho kvasku - jake mnozstvi drozdi? Dekuji.

    • Jana Remková
      Jana Remková | 20. 11. 2007 10:41

      Tak,to musí být super!Mám taky nějaké levné langoše z kyšky,ale tady ty musí být zajímavé už jen kvůli těch brambor.Určitě zkusím!!! Díky Jana

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
    Chuťovky Pizza a langoše Svačina Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Kvásek Mléko Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Minutková kuřecí směs II.

    Minutková kuřecí směs II.

    Filé zapečené se zakysanou smetanou

    Filé zapečené se zakysanou smetanou

    Řezy Pribiňáček

    Řezy Pribiňáček

    Bylinková bageta

    Bylinková bageta

    Lasagne s cuketou a slaninou

    Lasagne s cuketou a slaninou

    Houbové rizoto se sýrem

    Houbové rizoto se sýrem

    Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem

    Salát z čínského nebo pekingského…

    Pravá Hoisin čína s nudlemi

    Pravá Hoisin čína s nudlemi

    Vepřová pečeně s houskovými knedlíky a zelím

    Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…

    Doporučujeme

    45 minut
    Křupavé brownies s chilli

    Křupavé brownies s chilli

    50 minut
    Grilovaný bůček s tymiánem

    Grilovaný bůček s tymiánem

    90 minut
    Ramen

    Ramen

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    20 minut
    Asijské pikantní cuketové nudle

    Asijské pikantní cuketové nudle

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Mangový dort s kokosem

    Mangový dort s kokosem

    60 minut
    Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

    Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    Poslední sledované recepty

    33
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    32
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    32
    Palačinky
    Palačinky
    30
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    27
    Domácí paštika z kuřecích jater
    Domácí paštika z…

    Zajímavé články

    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako profík s vylepšováky soutěžících!
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako…
    Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
    Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
    Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!
    Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!

    Sledujte nás

    AHA.cz Hana Maciuchová (†75): Zpověď přítele... POSLEDNÍ MĚSÍCE UMÍRÁNÍ

    Hana Maciuchová (†75): Zpověď přítele... POSLEDNÍ MĚSÍCE UMÍRÁNÍ

    AHA.cz Dara nebyla sama! Štaidlovi podlehla i dcera známého zpěváka

    Dara nebyla sama! Štaidlovi podlehla i dcera známého zpěváka

    AHA.cz Deník Aha! 24.2.2021

    Deník Aha! 24.2.2021

    Dáma.cz Džíny letošní sezóny: Zvonáče se vrací v plné parádě, vybírat můžete ze 3 střihů!

    Džíny letošní sezóny: Zvonáče se vrací v plné parádě, vybírat můžete ze 3 střihů!

    Dáma.cz Potřebujete ostříhat? Takto poznáte, že vaše vlasy žádají zásah

    Potřebujete ostříhat? Takto poznáte, že vaše vlasy žádají zásah

    Ženy.cz Jak často a správně si mýt vlasy? Tady je odpověď!

    Jak často a správně si mýt vlasy? Tady je odpověď!

    Maminka.cz Na věku nezáleží, otěhotním i ve 40! Jaké jsou další největší mýty o neplodnosti?

    Na věku nezáleží, otěhotním i ve 40! Jaké jsou další největší mýty o neplodnosti?

    Reflex.cz Příliš skvělé, aby to byla pravda. Na globálním trhu se možná nafukuje další bublina

    Příliš skvělé, aby to byla pravda. Na globálním trhu se možná nafukuje další bublina

    E15.cz OBRAZEM: Prymula opět baví internet jako první hvězda utkání Slavia–Leicester

    OBRAZEM: Prymula opět baví internet jako první hvězda utkání Slavia–Leicester

    Abecedazahrady Předzahrádka, kterou vám bude každý závidět. Inspirujte se ve fotogalerii

    Předzahrádka, kterou vám bude každý závidět. Inspirujte se ve fotogalerii

    • Recepty.cz
    • Bramborové langoše
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí