Bramborová pizza s ricottou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: JanekKU

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g brambory
    • 220
      g hladká mouka + na poprášení
    • cukr špetka
    • 2
      lžíce olivový olej +na potření
    • mořská sůl polovina lžíce
    • droždí polovina
    • 100
      g ricotta
    • pepř celý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z mouky, 200 g povařených rozmačkaných brambor, droždí, oleje a 50 ml vlažné vody zadělejte těsto, nechte vykynout, rozválejte, poklaďte ricottou a plátky zbylých brambor, opepřete a 30 minut pečte při 180 °C.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.