Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Marinované buřty
Rýžové placky
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Pikantule
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Curry rizoto s kuřecím masem a…
Buchta z cizrny
Polévka z čerstvého špenátu -…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Brokolicová polévka se smetanou
Sekaná se slaninou a zeleninou
Vláčný perník s jablky
Smažený květák s domácím dipem
Těstoviny s brokolicí a ořechy
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Žemlovka s jablkem a hruškou