Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Drážďanský špaldový chleba
Skořicové rohlíčky
Tuňákové karbanátky
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Broskvové řezy II.
Americké "Sloppy Joes"
Banánové vafle s javorovým sirupem
Pudinkové pokušení
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka z medvědího česneku s pestem
Pečené kuře s nádivkou
Kuřátkové sušenky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Mexický hrnec s rýží
Salát little gem se slaninou a…
Skořicoví zajíci z listového těsta
Velikonoční sušenky