Bramboračka s podmáslím a ztracenými vejci

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do půl litru osolené vody s kmínem dejte vařit oškrábané a na kostky nakrájené brambory. K poloměkkým bramborám přidejte jíšku umíchanou z poloviny másla a mouky a rozšlehané podmáslí. Až budou brambory měkké, opatrně vyklepněte do polévky vejce tak, aby bílek ztuhl, ale žloutek zůstal tekutější. Nakonec přidejte zbylé máslo.
2
----
3
//Recept z knížky Václava Malovického Švejkova cestopisná kuchařka//
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Kmín Máslo Podmáslí Sůl Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • nikola
    nikola |

    6. 7. 2014 12:59

    je pěkně hnusná :-$