Biftek alá Kašpárek

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: čaroorchy

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks hovězí maso nebo svíčková
    • 1
      plechovka nákládané žampiony menší
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      dl červené víno
    • 250
      ml smetana
    • sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa jemně naklepeme a osolíme.
2
Na pánev si dáme rozehřát olej a osmahneme maso, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony bez nálevu, na plátky nakrájený česnek, směs pepře a červené víno. Necháme chvíli podusit asi tak 3-5 minut.
3
Poté maso vyjmeme a do výpeku přidáme smetanu, necháme přejít varem.
4
Na talíři maso polijeme omáčkou a podáváme s hranolky nebo rýží a zeleninovou oblohou dle chuti.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.