Baruščino fikané kuře

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Klobásu nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Přidáme ostatní ingredience a vytvořenou směsí potřeme stehýnka. Necháme min. 3 hodiny odpočinout.
2
Grilujeme cca 20 min. a potíráme zbylou směsí. Stehýnka doporučuji dělat nejprve v alobalu. Samozřejmě se také dá upéct v troubě.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    7. 12. 2007 11:37

    nechutná to byl to hnus

  • Hana Kalábková
    Hana Kalábková |

    14. 7. 2006 09:23

    Mňamka. Směs jsem vetřela i do masa pod kůži a nemělo to chybu.

  • Klára
    Klára |

    26. 5. 2006 11:27

    Vynikající. Chutnalo nám a moc . Jen si myslím, že tenhle recept patří do kategorie grilování

  • Květa
    Květa |

    5. 5. 2006 21:17

    Výborné, šťavnaté, rychlé. Doporučuji

  • Ludmila Horáková
    Ludmila Horáková |

    21. 4. 2006 14:47

    Dělali jsme na dřevěném uhlí a opravdu moc dobré.

  • Zuzana Bernátová
    Zuzana Bernátová |

    10. 4. 2006 19:41

    Mám rada jedlá pri ktorých nie je veľa riadu a tento je presne taký . Je to rýchle , jednoduché a určite super.

Abecední seznam: