Arabský chéb

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z droždí a několika lžic vody připravíme kvásek.
2
Ve vyhřáté míse zaděláme mouku smíchanou se solí, kvásek a teplou vodou na tužší těsto. Do těsta přidáme lžíci oleje.
3
Těsto potřeme olejem a necháme kynout asi 2 hodiny na dvojnásobný objem. Rozdělíme na 8 dílů. Z každého dílu vypracujeme placku asi 1/2 cm silnou. Placky poprášíme moukou a necháme přikryté 1/2 hodiny v teple.
4
Pečeme ve vyhřáté troubě na vymaštěném plechu 10 minut, shora navlhčené vodou.
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Mouka Olej Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: