Americké KFC kuře

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 88
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek kuřecí maso kuřecí prsa
    • 150
      g mouka
    • 1
      špetka muškátový oříšek
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 0,5
      ks česnek sušený
    • 1
      lžička koření steakové
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 250
      ml podmáslí 350-500 ml
    • 1
      lžička sůl 1 a 1/2 lžičky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí porce ponoříme do podmáslí, necháme uležet 2-3 hodiny a několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními přísadami a okapané kousky masa obalíme v ochucené mouce. Smažíme na oleji, nebo ve fritovacím hrnci na 180 °C. Kuře podáváme s bramborovou kaší nebo podle vlastní fantazie.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • eh.
    eh. |

    4. 4. 2015 15:14

    na ten odkaz se nedá dívat. to video mělo mít max 3 minuty, ne 20. =-O

  • johny
    johny |

    27. 7. 2014 06:01

    pekny recept... opravdu pekna variace. pro pouziti ve fastfoodech vsak nemozne... lide strasne porat premysli jak tto tam asi v tom kcf delaji ze je to tak skvele... reknu jen 3 veci 1. tlakovy friťák, a hlavne-,,kuřecí spodní filety,, žadný pulkilový kuř. prso přes celej talíř! 2. misto spousty bylin a koreni (nebo podmasli a ruznych namletych lupinku) spousta chemie :-( ;-) ,,lidi fakt si myslite ze maji cas v kfc pripravovat kurata takhle slozite? fast food (takze co nejjednodusejc a nejrychlejc),, lidi maji tendenci za honbou za dosaazenim stejne chute a krupavosti, na recept nabalovat a nabalavoat ingredience ktere dle jejich nazoru zaruci presne ten vysledek jako u okenka v kfc... PS: mensi vsuvka : na totoznou chut,vzhled a konzistenci zapomente!!!!!! proste to doma neudelate protoze k tomu nemate prostredky!!! pokud se spokojite s cca 95% autenticností na netu je jen tak zhruba 1 recept z 50 co se priblizuje originalu. na odkazu nize naleznete tak z 97% autenticky, jednoduchy recept. ty 3% proste nikdo nedoladi co se 100% presneho nadavkovani jednotliveho koreni (a hlavne chemie MSG) ale zarucuju! ze nepoznate rozdil od koupenych! i kdyby ste je polozili vedle sebe a postupne ochutnali, nebudete vedet ktery je koupeny!!! navic je to video recept a je jednoduchy a nenakladny takze za zkousku nic nedate ;-) 3. a treti posledni vec z fast food provozoven: jednoduchost, jednoduchost, jednoduchost, rychlost!!, levnost, rychlost!! a proboha projednou a navždy-žádný lupínky, podmáslí a podobný kraviny!!!!! autorovi se omlouvám za vpád do diskusek jinak dobrému receptu... odkaz na autentický recept: https://www.youtube.com/channel/UC5eBgYUxMQxR8YgpP8qRh0Q

  • alibaba47
    alibaba47 |

    14. 3. 2014 15:21

    Za jedna! ♥

  • alibaba47
    alibaba47 |

    14. 3. 2014 15:21

    <3

  • Denisa
    Denisa |

    4. 1. 2014 12:33

    Já maso dávám přes noc do jogurtu s utřeným česnekem a grilovacím kořením. Do směsi mouky přidávám kromě všeho zmíněhého i koření uzenou papriku, tři lžičky strouhanky a jako hlavní ingredienci nastrouhám cca 100 g eidamu. Maso je úžasně křehké, šťavnaté, výborné! :-)

  • Pepa
    Pepa |

    11. 11. 2013 11:30

    Podle me to s kfc nemá nic společného ,nicméně je to dobre :)

  • Ondra
    Ondra |

    7. 11. 2013 19:17

    Kuřátko, tak jak má být!!! Všem vřele doporučuji. Pozvali nás přátelé na oběd a měli nový jídelní servis z www.dinezon.cz.

  • Bára
    Bára |

    27. 5. 2013 12:09

    miluji kaefce a tohle chutná jěště líp super recept.Miluji ho <3 :-*

  • Triinka
    Triinka |

    25. 5. 2013 14:42

    super recept :-) já jsem do směsi mouky s kořením přidala dvě lžíce strouhanky aby obal dobře držel na mase - a chutná to vážně výborně. Ne tak jako z KFC ale mnohem lépe. :-*

  • blackhair
    blackhair |

    16. 3. 2013 14:37

    jéé Tessi a nechceš nám prozradit cely recept? :-)

  • plevel
    plevel |

    14. 3. 2013 16:35

    nejde o to jim to zkopirovat ale udelat neco originalniho na ten styl.. spis by to chtelo nekoukat tak moc na KFC reklamy :-D

  • Monalka007
    Monalka007 |

    12. 2. 2013 18:43

    Zkousela jsem a bylo to super ! :)

  • Cukrářka Hanka
    Cukrářka Hanka |

    28. 10. 2012 11:29

    Vynikající, chutnáto ještě lépe než z KFC. Díky za recept

  • kuře
    kuře |

    6. 10. 2012 14:27

    Ano, kuře je za minutu osmažené, cha, cha...

  • plevel
    plevel |

    6. 9. 2012 16:05

    http://www.youtube.com/watch?v=zfHZYj1sMYI

  • borecek
    borecek |

    4. 6. 2012 14:36

    mmmm fakt dobre ;-) :-D

  • Martin
    Martin |

    18. 5. 2012 11:39

    ty jsi asi v kfc nikdy nepracoval vit to pravé kentucky kuře které je to tradiční se smaží v tlakové fritéze asi 14 minut

  • hladová
    hladová |

    5. 5. 2012 18:45

    proím tě, řekni tedy jak? Nebo tě zavřou,když to práskneš? Prosím, prosím.... :'(

  • Tessi
    Tessi |

    1. 5. 2012 16:50

    Tak tohle opravdu neni kfc kure.... v kfc nepotrebuji namacet kure ani do podmasli, zakysane smetany bo do cehokoliv jineho kure lezi presne 2h jenom v koreni.... aby dosahli stavnatosti kurecich prsou nenechavaji smazit kureci maso 5m v oleji ale daji ho do rozpalenene frytezy na presne minutu a pul. to je maximum co maso potrebuje aby bylo jednak hotove a jednak stavnate. Pokud neumite delat klasicke rizky nepoustejte se prosim do niceho tak sloziteho jako je maso z kfc. A krom toho do te mouky s korenim se to marinovane maso da dvakrat mezitim se vlozi do vody pri obalovani aby se vytvorili jak ja tomu rikam oblacky na mase. Jen tak mimochodem smes koreni mate taky absolutne spatne je tam 13 druhu bylin a koreni - vy tu nemate ani 5 dohromady

  • David
    David |

    28. 4. 2012 15:10

    jak dlouho to máme smažit :(??

  • David
    David |

    28. 4. 2012 14:59

    jakou mouku ? hladkou ?

  • Lady Detox
    Lady Detox |

    10. 4. 2012 02:50

    Výborné. Už několik let tyto kousky dělám ve stylu twister. Ledový salát, rajčata, okurka pokrájím na kostičky osolím, opepřím. Poté na pšeničnou tortilu pokládám kuřecí kousky, salát a lžičku majolky. Celé to zatočím a zabalím do alobalu. Dobrou chuť :)

  • devilmum
    devilmum |

    10. 3. 2012 15:45

    luxusni!!!dale jsem kureci palicky pres noc do jogurtu s vodou,rano obalila,hned omazila a supeeeer :-) pridavam do osobni sbirky nej recepru :-D

  • markéta
    markéta |

    6. 10. 2011 11:01

    Zkus podmáslí nahradit tatarkou. Je to perfektní. Já která moc nepojím jsem do sebe naházela aspon dvě porce. Mňam.

  • Markéta
    Markéta |

    6. 10. 2011 10:58

    A zkoušeli jste použít místo podmáslí tatarku? to je teprve lahoda.

  • Ivisha
    Ivisha |

    17. 9. 2011 19:52

    Tak mě teda chutnalo a celé rodině taktéž :) sice to není žádné kfc ale něco na ten způsob.. určitě udělám znovu!

  • Molly
    Molly |

    15. 9. 2011 09:27

    Naložené v podmáslí nebo jogurtu to maso určitě být musí, je pak neuvěřitelně měkké, šťavnaté...prostě k sežtání :-) Chutná to taky dobře obalené b kukuřičných lupíncích, s chipsama mi to nechutnala, bylo to mastné a odporné.

  • Standa
    Standa |

    2. 9. 2011 18:34

    MYslíte že to můžu obalit do rozmixovaných chipsů???

  • Emulinka
    Emulinka |

    21. 7. 2011 18:48

    Také nevím, ale já jsem to do toho nenaložila a je to celkem dobré a myslím, že kdyby tam bylo podmáslí tak by to bylo horší a tak jsem ho tam nedala a je to výborné!!! <3

  • cuoco
    cuoco |

    21. 6. 2011 16:46

    O:-) http://www.recepty.cz/recept/americke-kfc-kure-2296# inac tam nema byt podmaslie ... staci vajicko , a potom dat vsetko do sacku a zatrepat, toto nie je KFC recept.

  • Ája
    Ája |

    16. 6. 2011 22:02

    ten česnek sušený má být mletý? :-!

  • Arienh
    Arienh |

    25. 5. 2011 17:39

    Dobrý den, bude vadit, když se kuřecí kousky před obalováním nenaloží do podmáslí?

  • Leňule
    Leňule |

    21. 5. 2011 14:03

    Opravdu dobrota! Příště akorát přidám trošku více koření do směsi. Jako přílohu jsme zvolili vařené a pak zlehka ofritované brambory + koprový dip. :-*

  • holčičkaB
    holčičkaB |

    15. 5. 2011 13:55

    Zrovna s přítelem dojídáme,svělé.Jen mi obal špatně drží na mase,nemáte někdo nějaký fígl jak na to?

  • miluse
    miluse |

    6. 5. 2011 12:45

    skuste to taky s křídlama je to super jsou štavnaté a ne vysušené k tomu ostrá omáčka a můžete křupat super recept už jsem to jednou skoušela ale neměla jsem dost koření podmáslí je boží

  • miluše
    miluše |

    6. 5. 2011 06:58

    spěchám do obchodu nakoupit ingredience pak dám vědět jak to dopadlo

  • .
    . |

    11. 4. 2011 15:30

    .

  • hjjkh
    hjjkh |

    25. 3. 2011 17:20

    čus lidi pls kuřecí stehna obalovaná v chipsech recept dik předem.: :-* )))))))))))))

  • Sára
    Sára |

    24. 3. 2011 17:20

    ještě to obaluji v rozmixovaných cornflakesích a to je úplně jako z KFC

  • dj.33
    dj.33 |

    16. 3. 2011 15:10

    je to hladka mouka

  • 1
    1 |

    7. 3. 2011 16:28

    a ta mouka ma byt hladka?

  • KikuShe
    KikuShe |

    5. 3. 2011 18:32

    jako

  • KikuShe
    KikuShe |

    5. 3. 2011 18:18

    jo v KFC

  • lucka
    lucka |

    4. 3. 2011 11:27

    a šli by místo prsou stehna? sem začátečník tak nevím

  • Dáša
    Dáša |

    26. 2. 2011 12:58

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký druh mouky používáte? Hladkou nebo polohrubou ? Děkuji za odpověď :)

  • Mike007
    Mike007 |

    25. 2. 2011 20:17

    Ondro tak dej recept kdyz si ho dělal v KFC

  • Ondra
    Ondra |

    22. 2. 2011 19:44

    Tak takhle se KFC kuře nepřipravuje... Dělal jsem ho rok.

  • leaf13
    leaf13 |

    19. 1. 2011 18:42

    Dělám podobné kuře obalované v ochucené mouce, recept jsem vyčetl na zahr.serveru a tam zdůrazňují ponechat moukou obalené porce před smažením aspoň 90 minut v chladu odstát. Sice se tím prodlouží doba přípravy - ale maso má tak čas vstřebat koření. Hlavním důvodem je aby obal neopadával, naopak krásně při smažení nabyde. Vyzkoušeno!

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    14. 1. 2011 22:20

    Pavle, vodu nedávat, někdy je lepší obalit dvakrát a přitlačit více do obalu. Ale můžete přidat bílé víno, obal pak při pečení jako nabyde. :-) , ale zkuste nejdřív bez

  • Pavel
    Pavel |

    14. 1. 2011 13:14

    a je nutno do ty mouky dat trosku vody a udelat takovy testicko nebo jen samotna mouka

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    13. 1. 2011 12:24

    Pavle, musíte to více přitlačit do té mouky dlaní, můžete také do mouky přidat trochu strouhanky, taky mi místama někdy odpadne :-) . Smažte v rozpáleném oleji a obracejte obracečkou na omelety :-)

  • Pavel
    Pavel |

    13. 1. 2011 11:36

    Mate to pekne na ty fotce obaleny,me na tom,ale samotna mouka moc nedrzela,jak se to presne obaluje.Dekuji za radu zacatecnikovi.

  • machi0
    machi0 |

    12. 1. 2011 21:04

    ted jsem to dodělal a musím říct že fakt dobrá chuť. akorát jsem to nechal v tom podmáslí déle :) dávam 1 :)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    11. 1. 2011 18:58

    Místo podmáslí můžete použít bílý jogurt Hollandia selský, šla by i zakysaná smetana. Používá se pro křehkost masa. :-)

  • Pavel
    Pavel |

    11. 1. 2011 18:28

    Mam dotaz jakou funkci tam zastava to namoceni do podmasli,jestli by to slo nahradit necim jinym napr slehackou,nebo smetanou

  • karolinka
    karolinka |

    10. 1. 2011 10:39

    :-D

  • Radka
    Radka |

    8. 1. 2011 16:17

    Už se těším na zítra k obědu si to uděláme. Moc dík za recept. :-$

  • Adušinka
    Adušinka |

    7. 1. 2011 21:07

    WOW :-D

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    4. 1. 2011 12:13

    Moc dobré, podávám i s česnekovo-smetanovým dipem, česnek dávám čerstvý, foto přiloženo.

  • katie
    katie |

    17. 12. 2010 12:40

    můžete napsat jak přesně jste to obalila? smíchala jste lupínky ještě s něčím aby to na kuřeti drželo nebo jste to obálela ještě se zbytky kefíru? děkuji

  • svedova.s
    svedova.s |

    4. 11. 2010 18:37

    Tento recept znám už z dřívějška a dělám často. Místo prsíček dělám stehna nebo křídla a podávám s ledovým salátem.

  • Lenka Entrová
    Lenka Entrová |

    28. 9. 2010 19:33

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela na oběd a musím uznat, že to bylo vážně moc dobré!! Pochutnal si i přítel - narozdíl od opravdového KFC, které je na nás moc ostré. Příště vyzkouším s vepřovým.. Dávám za 1!

  • Veronika Šimčíková
    Veronika Šimčíková |

    11. 5. 2010 10:57

    Úplně nejlepčííí a supeeer. Fakt moc dobrý Už jsem jednou dělala a dneska dělám zas:). Taky jsem slíbila sestře, takže jak přijde na oběd, ví co na ni čeká:-). Díky za parádní nápad...

  • Luu B.
    Luu B. |

    3. 2. 2010 11:34

    Super, dávám za 1 :o)

  • marie mateju
    marie mateju |

    6. 6. 2009 11:57

    výborný,jen příště dám i pálivou papriku nebo chili, máme rádi ostrá jídla,ale super recept.

  • Eva Havlíková
    Eva Havlíková |

    3. 6. 2009 19:23

    PERFEKTNÍ!!!

  • Eva Kopalová
    Eva Kopalová |

    30. 10. 2008 15:31

    Recept jsem dělala už podruhé, moc nám chutná! Podle rad obaluji dvakrát a udělá to super kůrčičku, teda pokud se to smaží ve friťáku, lepší než na pánvi. Manžel byl nadšený.

  • Petule B.
    Petule B. |

    18. 10. 2008 15:55

    Moc nám chutnalo! S chorvatským bramborovým salátem jedna báseň. 1.

  • Martina B.
    Martina B. |

    11. 10. 2008 18:22

    Jedno slovo jako ohodnoceni opravdu staci....PERFEKT !

  • ytty
    ytty |

    19. 6. 2008 20:16

    tak tohle jidlo u nas milujeme.. je to opravdova basta...davam za 1

  • zuzanka -
    zuzanka - |

    26. 1. 2008 11:23

    jo tak tohle je moc dobry jidlo dneska sme ho meli k obedu uplne lahudka

  • Zuzinkaa
    Zuzinkaa |

    26. 1. 2008 11:03

    muzeme podavat i s hranolkami???

  • David
    David |

    10. 1. 2008 10:34

    Dneska si to s přítelkyní uděláme a běda jestli to nebude dobrý. Zejtra napíšu, jak nám chutnalo

  • Di
    Di |

    31. 10. 2007 19:30

    Hela to napsala za mě. Přesně tak to dělám i já (i když v poslední době jsem zpohodlněla, protože v pražských prodejnách drůběže lze koupit již kuře vykoštěné). Jen bych dodala, že napoprvé je lepší vykošťovat kuře, které bylo zmrazené a ještě zcela nerozmrzlo - maso se odděluje od kostí téměř samo.

  • Hela -
    Hela - |

    31. 10. 2007 18:58

    Jak se vykostí kuře? To by byl námět pro Kovářovi do jejich fotogalerie. Tady se ale mluví pouze o prsíčkách. Ale pokud chcete plát masa např. na roládu tak: Kuře položíme prsy dolů a nožem je po hřbetě prořízneme. Kůži z masem opatrně uvolníme od kosti tak, abychom neprořízli kůži. Křídla vylomíme v kloubech,provlékneme je kůží a znovu odřezáváme maso od kosti. Kůži na stehnech odřízneme od kosti a kosti provlékneme uvolněnou kůží. Znovu odřezáváme maso s kůží od kosti až zůstane holá kostra a plát kůže s masem. Kostru a křídla použijeme na vývar a maso z prsíček a stehen rozkrojíme tak, aby vznikl plát masa a dodáme ho tam, kde je jen kůže.

  • Di
    Di |

    31. 10. 2007 18:55

    Myslíte na roládu?

  • monika polakova
    monika polakova |

    31. 10. 2007 18:12

    nevi nekdo jak se vykosti cele kure?????

  • kokosek kokosek
    kokosek kokosek |

    23. 9. 2007 19:24

    Včera jsem dělala..do kefíru jsem dala česnek a sůl..obalila v drcených kukuřičných lupíncích...bylo to famózní..mňam..křupavé i studené

  • Lucie Zapalačová
    Lucie Zapalačová |

    19. 9. 2007 07:09

    Abych pravdu řekla, kuře se KFC moc nepodobalo, ale i tak bylo výborné - budu kefír používat i dál. Ale v kombinaci s tortillou, sýrem, salátem, rajčaty a barbecue omáčkou to bylo opravdu skvělé, přítel si pomlaskával:)

  • Lucka
    Lucka |

    18. 9. 2007 16:34

    Zuzana: Lucinka to asi myslela tak, že ta křupavá krusta, co je na kuřeti po usmažení není kvůli lupínkům, ale kvůli metodě, kterou tady popsala. Já jsem to vyzkoušela trošku jinak - obalila jsem maso v mouce a pak ho ještě ponořila do podmáslí ve kterém bylo maso naložené a pak to obalila v kukuřičné strouhance. Jdu to právě smažit, uvidíme co vznikne. Mám připravené tortilly a barbecue omáčku, tak snad to bude jako Quritto z KFC:D

  • Kuchtík
    Kuchtík |

    15. 8. 2007 23:07

    Jiný recept na KFC kuře:1 kuře naporcované na malé kousky směs bylin a koření2 vejce sklenice mléka, nejlépe kyselého olejRozšleháme mléko s vejci a promícháme mouku se směsí koření.Kousky kuřete namáčíme v mléku s vejci a potom obalujeme v mouce s kořením, opakujeme 2x.Smažíme ve fritovacím hrnci nebo pomalu na pánvi. Směs bylin a koření: 1 polévková lžíce rozmarýnu 1 polévková lžíce oregana1 polévková lžíce šalvěje1 čajová lžička zázvor mletý1 čajová lžička majoránky 1 1/2 čajové lžičky tymiánu 3 polévkové lžíce hnědého přírodního cukru 3 polévkové lžíce mleté petrželky 1 čajová lžička pepře1 polévková lžíce papriky 2 polévkové lžíce česnekové soli 2 polévkové lžíce cibulové soli 4 kostky drůbežího bujónu rozdrobené na jemnoSmíchané koření lze skladovat v uzavřené sklenici.

  • Zuzana
    Zuzana |

    5. 8. 2007 20:37

    Lucinko, mohla bys to ještě jednou vysvětlit ČESKY? Já mám dnes asi krátké vedení.Tvému komentáři absolutně nerozumím. Jaké ty lupínky nejsou lupínky? ... a pak se ponoří na chviličku z vody...

  • Lucinka
    Lucinka |

    5. 8. 2007 19:00

    ty lupínky nejsou lupínky...to kuře se obaluje dvakrát v moučné směsy...jednou se obalí a pak se ponoří na chviličku z vody, okape se v cedníku a znovu se obaluje v mouce....Od zdroje ;o)

  • izabel
    izabel |

    22. 6. 2007 14:37

    chybaju mi tam tie rozdrvene kukuricne lupienky v muke :)

  • Jamie
    Jamie |

    8. 6. 2007 19:07

    Jdu vařit, tak držte palce :-) Jinak díky všem za komentáře...myslím, že recepty zlepšují...

  • linda bauman
    linda bauman |

    7. 5. 2007 23:41

    Já používám místo mouky strouhanku nebo kukuřičné drcené lupínky. Krásně to pak křupe:-)

  • Ela
    Ela |

    23. 4. 2007 21:21

    Delala jsem ho o vikendu, den predem jsem kureci kousky nalozila do podmasli s cesnekem, druhy den jsem to obalila a osmazila. Bylo to fakt vyborne. Akorat chlapik mel dojem, ze je tam malo testicka, takze zbytek masa byl na dalsi den, obalila jsem ho 2x - taky to bylo dobre, ale misty to uz dost krupalo :)

  • KatkaR
    KatkaR |

    16. 4. 2007 20:55

    také jsme to vyzkoušeli, kfc nám to sice moc nepřipomínalo, ale jinak to bylo dobré, dala jsem to se zeleninou do tortilly a fakt jsme si pošmákli

  • Ivča
    Ivča |

    15. 4. 2007 17:01

    Bylo to moc moc dobré..nedávno jsem to vařila příteli a opravdu tento recept nemá chybu..do těstíčka na obalování jsem přidala rozdrcené cornflaky a chutnalo to opravdu skvěle...Výborný recept..doporučuji

  • marcela
    marcela |

    12. 4. 2007 15:26

    DNES MI TO MANŽEL UVAŘIL.BYLO TO VÝBORNÉ!!KUŘECÍ MASO NALOŽENÉ V PODMÁSLÍ,BYLO ÚPLNĚ KŘEHKÉ.URČITĚ SE K TOMUTO VÝBORNÉMU RECEPTU VRÁTÍME.MANŽEL SKLIDIL VELKOU POCHVALU.

  • nika
    nika |

    11. 4. 2007 11:23

    výborný recept, manžel byl v sedmém nebi =o)

  • Hospodyňka
    Hospodyňka |

    26. 3. 2007 13:51

    Pro Tomáše: včera jsem je zrovna zase dělala a nenaklepávám je, ale každé prsíčko rozříznu na dva menší řízky. V tom podmáslí to pěkně zkřehne... Jsou to šťavnaté řízečky!

  • tomas kadavy
    tomas kadavy |

    26. 3. 2007 09:06

    je nutno prsicka naklepat????

  • klara Morevová
    klara Morevová |

    25. 3. 2007 16:34

    Zkoušela jsem:kotletu,vepř.kýtu,krůtí a to vše i do jogurtu s česnekem je to obdoba podmáslí.Výborný

  • Lucie J.
    Lucie J. |

    18. 3. 2007 12:52

    Je to opravdu výborné. Do mouky jsem přidala ještě lžičku chilli a bylo to vážně skvělí.

  • jan baca
    jan baca |

    15. 3. 2007 22:36

    ja som zo slovenska ale rad ten recpt vyskusam

  • Ross
    Ross |

    15. 3. 2007 14:21

    tak mouka mi dosla, takze jsem na koreni dal jen 100 g mouky a muzu vam rict, ze recept predcil vsechna me ocekavani, bylo to naprosto uzasne, asi se stanu konkurenci pro kfc :-)

  • Jitka
    Jitka |

    25. 2. 2007 13:04

    Dnes jsme toto kuře měli k obědu, fantastické. Udělali jsme vykostěné naporcované celé kuře včetně křidélek. Nedali jsme steakové koření vůbec, ale víc česneku a smažili v troubě. S bramborovou kaší to nemělo chybu. Nezůstalo nic.

  • SV
    SV |

    18. 2. 2007 11:57

    Maso jsem měla naložené den , bylo úžasně křehlé a chuťově vynikající. Sklidila jsem doma velkou pochvalu.Jenom jsem k tomu udělala peč.brambory , ale příště udělám bram. kaši, asi se k tomu masu opravdu lépe hodí. Jasná jednička......

  • Adél
    Adél |

    13. 2. 2007 20:55

    bylo to senzační, maso jsem měla naložené jen hodinu a půl a stejně bylo neuvěřitelně křehoučký.... KFC to moc nepřípomínalo, ale bylo to 100x lepší. K tomu tymiánové brambory a česnekovo bylinkový jogurt. Dávám jedničku

  • Šárka
    Šárka |

    9. 2. 2007 19:41

    Tak jsem také vyzkoušela tento recept,bylo to dobré.Nesmažila jsem ve fritovacím hrnci, ale dala jsem to dělat do trouby.Do hlubokého pekáče jsem dala olej,nechala rozpálit a pak při 200 stupních -smažila -v troubě.Získala jsem na víc dobrou šťávu na bramborovou kaši.Maso bylo jemné, ale zároveň krustička křupavá.Určitě budu opakovat.

  • Bára
    Bára |

    22. 1. 2007 08:53

    Je to fak mňamina jen jsem ty prsíčka rozřízla, aby se lépe propekla ( rychlejc propekla )

  • Michaela
    Michaela |

    13. 1. 2007 16:28

    Velice zajímavý recept, maso je opravdu vynikající, ale více česneku a pepře neuškodí. Je to, jak domácí KFC, jenže lepší.

  • Anonym
    Anonym |

    13. 1. 2007 13:07

    Moc jsme si pochutnali, maso bylo úžasně jemné. Nezkoušel někdo dát do podmáslí vepřové, třeba kotletu?

  • Petra K.
    Petra K. |

    15. 11. 2006 15:08

    Výborné !!!! Příště uberu steakového koření a přidám chilli a česnek ;-)

  • Anonym
    Anonym |

    4. 11. 2006 21:37

    fakt supr skvely,mnam, mnam

  • David Štrup
    David Štrup |

    15. 10. 2006 13:14

    Doporučuji přidat nadrcené corn - flaky. Výborný recept, dávám za 1.

  • Kostkova Dagmar
    Kostkova Dagmar |

    11. 10. 2006 18:00

    Maso v KFC neni mrazene, jen vyjimecnych pripadech. Marinuje se i obaluje v kuchyni na restauraci, marinuje se 0-1 den predem, obaluje kratce pred smazenim.

  • petr pluhař
    petr pluhař |

    8. 10. 2006 12:19

    Originál se připravuje v tlakové fritéze při teplotě 180 stC pod takovým tlakem, že se voda ještě nevaří , nejmenší typ stojí cca 260 tis.....

  • IVANA SEDOVA
    IVANA SEDOVA |

    28. 9. 2006 08:37

    Pokud já vím,obalují to až tady.Mají je zmražené a zde to jen obalují,ale nevybavuji si,zda to před obalováním rozmrazují nebo ne.

  • petr pluhař
    petr pluhař |

    28. 9. 2006 08:15

    Vyzkoušel jsem to a výsledek byl velmi uspokojivý, zajímalo by mě zda v KFC připravují kuře z chlazených kousků a obalují to přímo na místě před smažením nebo zda pracují ze zmražených polotovarů, fakt je že to mají všude stejné u nás i např. v Egyptě. Zná někdo technologii KFC?

  • Honza
    Honza |

    27. 8. 2006 11:48

    Je to jednoduché, rychlé a hlavně moc dobré....

  • Vladimír
    Vladimír |

    25. 8. 2006 19:40

    jo dámy, ted jsem to četl vše mé přítelkyni a ta mi bohůžel neudělá nic, ale když to tak čtu, tak to musí být výborný, doufám, že se chytne trouchu za nos.

  • Tereza K
    Tereza K |

    24. 8. 2006 09:03

    Musím to zkusit taky

  • Zuzka
    Zuzka |

    2. 8. 2006 21:30

    Naprosto skvělé i bez muškátového oříšku :)

  • Lox a Tox
    Lox a Tox |

    26. 7. 2006 19:12

    Tenhle recept jsme se ségrou našli nedávno je opravdu moc dobrý, jen jsme ho vylepšili koupili jsme k tomu tortily, ledový salát, rajčata a majolku. Když ochutíte trochu majolky a smícháte jí s najemno nakrájenym salátem a rajčaty přidáte takto upravené masíčko a zabalíte do tortily tak to opravdu chutná jako Twister. Pokud to chcete jako sváču tak to zamotejte do tortily a do alobalu. Dík moc za recept je to mňamka.

  • Marie
    Marie |

    21. 6. 2006 13:53

    Paní Hano vynikající, zkoušela jsem je a jsou krásně křehoučké. Dávám 1. Určitě je budu dělat.Velmi mi chutnaly i Kuřecí řízečky v sýrovém obalu od paní Ivany Kašparovské. Dělám je pravidelně a jsou také krásně křehké a křupavé.

  • Marie Filipová
    Marie Filipová |

    21. 6. 2006 11:05

    Tak teda,fakt moc dodré!Vyzkoušela jsem a dnes mám naloženo pro návštěvu.Je to rychlé,na talíři s oblohou vypadá hezky a chuť senzační.Dík za recept.

  • Vašek
    Vašek |

    8. 6. 2006 14:17

    No děvčata:).opravdu vynikajicí:)

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    12. 3. 2006 15:33

    Křehké, křupavé, výtečné! 1*!

  • Zdeňka z O.
    Zdeňka z O. |

    12. 3. 2006 13:51

    Taky jsem vyzkoušela,do mouky jsem kromě koření nadrtila kukuřičné lupínky a bylo to opravdu super.Akorát příště naložím maso do bílého jogurtu místo podmáslí,zdá se mi,že je z jogurtu maso křehčí.Dávám 1.

  • Otakar Richter
    Otakar Richter |

    12. 3. 2006 11:34

    Je to opravdu vynikající. Stejné, ba i lepší než v KFC a hlavně člověk ví, co do toho dává a že to smaží na dobrém oleji. Díky za recept!

  • Renata Koseková
    Renata Koseková |

    9. 3. 2006 14:07

    tak jsem to nedávno vařila. Ponořila jsem to do jogurtu smíchaného s vodou a to maso bylo naprosto neskutečně měkké. Bylo to strašně dobrý. všichni si moc pochutnali. Dávala jsem do toho gyros a trochu grilovacího.

  • Renata Koseková
    Renata Koseková |

    23. 2. 2006 15:30

    teda tak už vím, co budu vařit v sobotu:-) zkusím to s těma kornflejkama, do kfc chodí naše rodina ráda, tak uvidím, co řeknou na tohle:-)

  • Kateřina Pyszková
    Kateřina Pyszková |

    22. 2. 2006 20:16

    Opravdu super, doporučujeme!

  • jaja 13
    jaja 13 |

    27. 1. 2006 18:24

    A zkuste místo obyčejné pšeničné mouky použít kukuřičnou. Úplně nejlepší je smíchat ji s rozdrcenými corn flekes

  • Anonym
    Anonym |

    27. 1. 2006 17:04

    Mimochodem pokud chcete mit kureci masicko taky takovy "s bodlinkama" jako maji prave v KFC, tak ho obalte v rozdrcenych corn flakes ;)

  • Jitka
    Jitka |

    27. 12. 2005 21:02

    Tady v Australii,pouzivam jako nahradu podmasli"butter milk" je to , to same.

  • Petra Vomackova
    Petra Vomackova |

    29. 11. 2005 15:50

    VM, prodava se mlete oboje a zkuste spis nejaky hypermarket, bezne v mensich supermarketech ho neprodavaji.

  • Romik
    Romik |

    3. 8. 2005 23:43

    Vyborný nápad...souhlasim přidat chilli. Moc dobé:-).

  • sarka matyasova
    sarka matyasova |

    21. 7. 2005 10:34

    muškátový oříšek existuje jak c celku , tak mletý..inu pokrok.....

  • Hanča
    Hanča |

    5. 7. 2005 21:30

    VELMI DOBRÉ .Přidávám více kořní - gyros, steak, chillli.

  • Mirda
    Mirda |

    1. 7. 2005 13:39

    Je dobré přidat 100g strouhanky,koření třeba divočinaa osvědčil se taky gyros.Kdo nemá acidofilní mléko může rozředit bílý smet.jogurt s vodou,funguje to taky skvěle.

  • Di
    Di |

    9. 6. 2005 17:33

    Oříšek se prodává celý. To, co je mleté, je muškátový květ - alespoň jak to znám já. Oříšek je jemnější.

  • Marta
    Marta |

    9. 6. 2005 15:53

    V potravinách mezi kořením. Prodávají mletý nebo celý.

  • VM
    VM |

    9. 6. 2005 15:20

    Kde se dá koupit muškátový oříšek? Dík.

  • Anonym
    Anonym |

    29. 5. 2005 19:35

    Použijte jakékoliv kysané mléko - to znamená něco jako kefír, acidofilní mléko, možná by šel i jogurt.

  • milan
    milan |

    27. 5. 2005 23:18

    nevim jak nazivaji na Novem zealandu podmasli,tady to asi neznaji,poradte nekdo prosim.Rad bych to vyskousel;kdyz to tak vsem chutna

  • MílaK.
    MílaK. |

    20. 5. 2005 16:31

    chce to více soli i koření,teprve na počtvrté se mi podařilo všeho tak akorát,stačí obalit 1 kousek dát osmažit,dochutit,obalit,atd.,však se na to přijde aby to bylo ono,zkusila jsem i koření gyros místo steakového, je to lepší na chuť.,

  • Sarka Matyasova
    Sarka Matyasova |

    25. 4. 2005 08:25

    Vynikající, udělala jsem v sobotu, nezbylo a v neděli to chtěli znova....nej místo steakového koření jsem dala trošku chilli a kari....

  • koki kuki
    koki kuki |

    12. 4. 2005 18:34

    ooo ete sem neochutnal :-P

  • Pešek
    Pešek |

    8. 4. 2005 13:17

    Ta mouka bude asi hladká ??

  • Katka
    Katka |

    6. 4. 2005 07:53

    Naprosto skvělýýýýýýýýýýýý.

  • Janík
    Janík |

    11. 3. 2005 10:36

    Takže včera proběhla zkouška, je to moc dobré, ale KFC mi to nepřipomínalo. Určitě hodně záleží na výběru steakového koření, je jich X typů. Už jenom to maso naložené v podmáslí je moc dobrý nápad!Poměr papriky, pepře a soli je určitě možno nahradit grilovacím kořením.

  • Elis
    Elis |

    6. 3. 2005 09:49

    MOC dobré

  • Mr. Cook!
    Mr. Cook! |

    14. 2. 2005 18:52

    zkusili jsme to s kysanou smetanou, jelikož jsme nesehnali podmáslí a výsledek: ni moc.KFC se to věru moc nepodobalo...

  • Jana Kozlová
    Jana Kozlová |

    5. 2. 2005 18:31

    bylo to suprovní dneska jsme si pochutnali. Dopuručuji s tou bramborovou kaši mnam

  • Vlaďka
    Vlaďka |

    1. 1. 2005 18:26

    Je to úplně vynikající a vážně to připomíná KFC.A to jsem použila zakysané podmáslí. Dopadlo to výborně!

  • Majda
    Majda |

    29. 12. 2004 09:13

    Vypadá to lákavě! Je jedno jaký druh mouky použiju?

  • Tofife
    Tofife |

    12. 11. 2004 14:42

    Podmáslí dodá masu jemnou chut, opravdu výborné kuře

  • Iva Novotná
    Iva Novotná |

    11. 9. 2004 21:35

    Vypadá to dobře, zkusím

  • Lenka
    Lenka |

    3. 9. 2004 17:28

    podmasli je cmar a kupis ho v kazdom obchode s potravinami:)

  • Ivan
    Ivan |

    2. 9. 2004 15:16

    Ospravedlnujem sa, ale čo je to "podmáslí" a kde sa dá kúpiť?

  • VZP zvaný ALIAS
    VZP zvaný ALIAS |

    21. 8. 2004 18:29

    Velmi chutné, na KFC málo ostré

  • Libuše
    Libuše |

    28. 7. 2004 09:00

    Výberné, moc to všem chutnalo.

  • pipi
    pipi |

    13. 7. 2004 14:34

    Hned to zkusím až budu vařit!

  • ****
    **** |

    5. 7. 2004 19:26

    Ušlo to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • renata
    renata |

    26. 6. 2004 18:30

    fakt super,diky za recept

  • Stanislava Novotná
    Stanislava Novotná |

    10. 6. 2004 19:15

    Dobré!!!!

  • jitka mladkova
    jitka mladkova |

    2. 5. 2004 17:09

    skvele,moc nam chutnalo

Další doporučené recepty: