Zelné či kapustové závitky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Spaříme zelné či kapustové listy. Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme krátce povařenou rýži, osmaženou cibulku. Necháme zpěnit cibuli na oleji, z masa a listů uděláme závitky, vložíme na cibuli, krátce opečeme a podlijeme. Dusíme do změknutí. Můžeme okořenit česnekem.
2
Podáváme s brambory či bílým pečivem. Rovněž můžeme sloupávat celé cibule, naplnit je mletým masem a postupovat stejně. Můžeme podlít trochou bílého vína.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Mleté maso Olej Pepř mletý Rýže Sůl Zelné listy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: