Žebrácký biftek

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotletu naklepeme, osolíme a opepříme a usmažíme na oleji. Okurku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a smícháme. Kotletu vyjeme z omastku, potřeme hořčicí, posypeme směsí cibule s okurkou, další vrstva je strouhaný sýr a nakonec polijeme kečupem, který jsme prohřáli ve výpeku na pánvi. Podává se s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu

  • Jirka Kodad
    Jirka Kodad |

    24. 10. 2009 12:08

    Velmi dobre. Zebraka ja muzuale nedavam tam smes cibule a okurky a ani kecup jinak bozi:-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: