Zbojnický kontrabáš

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g brambory
    • 200
      g pohanka
    • 400
      g uzené maso
    • 100
      g zbojnická klobása
    • 100
      g cibule
    • 2
      lžíce sádlo
    • 3
      stroužek česnek
    • majoránka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory a pohanku uvaříme zvlášť v osolené vodě. Brambory, uzené maso, klobásu, cibuli nakrájíme na kostičky. Vše smícháme, vložíme do sádlem vymazaného pekáčku, povrch posypeme kolečky cibule a v troubě zapečeme.

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    14. 12. 2005 14:18

    Pohánku zalejte vriacou vodou, oceďte, nalejte novú vriacu vodu, osoľte, priveďte k varu, odstavte, zakryte a vložte celý hrniec do periny. Myslím tým dobre zakryť, aj paplónom. Nechať 20 min a máte krásne uvarenú pohánku.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    14. 12. 2005 13:35

    Brambory a pohanku uvaříme zvlášť v osolené vodě. Doplněno do receptu.

  • Jitka
    Jitka |

    14. 12. 2005 13:20

    A co pohanka? Ta tam při postupu přípravy chybí

  • Anonym
    Anonym |

    9. 8. 2005 21:55

    brambory syrove nebo varene?A co ta pohanka?