Závin s červeným zelím

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zuzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g listové těsto
    • 200
      g uzenina šunka, uzené, salám
    • 100
      g hermelín
    • 200
      g sýr
    • 500
      g červené zelí kysané
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks vejce na potření
    • kečup

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z listového těsta rozválet dvě placky. Každou potřít kečupem a posypat najemno krájenou cibulí. Poté rozprostřít červené zelí, posypat nastrouhaným sýrem a přidat na kostičky nakrájenou uzeninu. Nahoru položit plátky hermelínu. Opatrně zavinout a dát na plech s pečícím papírem. Potřít záviny rozšlehaným vejcem a péct v rozpálené troubě na 220 st., po 5 minutách teplotu stáhnout na 200 st. Dopéct do zlatova. Výborné jako chuťovka k odpolednímu posezení, mně víc chutnal závin za studena.

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    8. 2. 2011 15:37

    A jaký je rozdíl,když použiji klasické kysané zelí?Asi žádný,proto mám pocit,že tento receot už tady je.