Zavářka do polévky z Hrašky

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrašku smícháme s vodou, abychom dostali těsto husté jako na halušky. Přidáme sekanou nať.
2
Potom: a) Do horkého oleje vhazujeme přes struhadlo s velkými otvory (nebo lžičkou, kdo má rád jak velké halušky) halušky, které smažíme. Dáváme do hotové polévky při servírování nebo můžeme vložit i do dušené zeleniny.
3
b) Halušky stejným způsobem zavaříme přímo do hotové polévky a krátce povaříme. Nekořeníme, nesolíme, Hraška je výborně ochucená.
4
Poznámka: Pokud halušky smažíme, jdou dobré po vychladnutí i do různých salátů.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.