Zasnežený hermelín

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: monjicka

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Hermelíny
    • 2
      ks hermelín 1-2
    • 2
      ks žervé 1-2
    • česnek dle libosti
    • cibule
    • jablka nebo banány
    • kari
  • Příloha
    • pečivo světlé či tmavé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelín nakrájíme na plátky, žervé utřeme s česnekem a dosolíme dle potřeby. Ovoce naskládáme mezi plátky hermelínu do středu dáme gervais. Celé posypeme cibulkou a kari kořením.
2
Vhodné jako rychlá večeře, či pro pohoštění s přáteli...

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    19. 6. 2008 17:20

    Tohle spapali mí přátelé a prý to nemá chybičku.To mám nejradši,když něco udělám a nedaj mi ochutnat,protože to berou ještě ,když to není načančané. :-))),já je převezlamschovala jsem si,to nic nemění na tom,že to je výborné a díky za tip,tady fakt člověk nezhubne!:-)))Laďka

  • Monika Krausova
    Monika Krausova |

    19. 6. 2008 17:15

    cibule muze být jak jarní tak i normální, záleží na libosti.. Gervais je krémový tvarohový sýr:)

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    19. 6. 2008 11:48

    Může to být jarní cibulka? Děkuji

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    17. 6. 2008 17:25

    Gervais = žervé - krémový tvarohový sýr

  • martina markusikova
    martina markusikova |

    17. 6. 2008 17:11

    co je to ten gervais