Zapékané hovězí maso

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jarka O.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pekáček vytřený olejem nasypeme polovinu česneku nakrájeného na plátky, polovinu na kolečka nakrájených rajčat, plátky masa, osolíme, opepříme, posypeme bylinkami, zbytkem česneku a rajčat. Pokapeme olejem, posypeme sýrem a zapékáme asi 20 minut.
2
Obměna: můžeme podlít troškou vína nebo místo oleje na dno rozložit anglickou slaninu.
3
Podáváme s brambory, ale stačí i křupavý rohlík. Použijete-li konzervu, je to taková rychlovka na prázdniny.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: