Zapečený květák s uzeným masem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařený květák nakrájíme na drobno, přidáme nakrájené uzené maso, žampiony, sýr vejce a koření. Vše řádně promícháme, polijeme máslem a dáme do trouby zapéct asi na 20 minut. Výborné i studené, příloha brambory a okurkový salát.
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Květák Máslo Nákládané žampiony Sýr Uzené maso Vejce

Komentáře k receptu

  • johanka
    johanka |

    29. 6. 2014 22:11

    Je to výborný tak jak to je ,pokud se to sni hned da se tam dat i ten brambor,ale bez nich je to supr i studene. Johanka ;-)

  • Radka Křížová
    Radka Křížová |

    15. 4. 2010 11:10

    dělala jsem včera k večeři a bylo to moc dobré. Jen na žampiony jsem zapomněla,ale chuti to neubralo

  • Silvie Poláková
    Silvie Poláková |

    11. 4. 2010 10:21

    Tento recept je výbornej. Do šlehaných vajec jsem ještě přidala smetanu a provensálské koření. Fakt super!

  • abu
    abu |

    10. 3. 2004 09:04

    Fakt mnam, ale jde to trochu jinak: Pridavam k tomu uz i varene brambory a zapekam to dohromady.

Další doporučené recepty: