Zapečený bramboráček

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Janullii

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks brambory velké
    • 1
      ks vejce
    • 4
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 100
      g hladká mouka
    • majoránka
    • olej na vymazání
    • šunka
    • sýr niva
    • trvanlivý salám
    • hermelín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nastrouháme brambory, přidáme vejce, utřený česnek, sůl, pepř, majoránku a hladkou mouku. Zapékací misku vymažeme olejem a necháme rozpéct troubu na 200 °C.
2
Do formy nalijeme polovinu těsta, na jednu polovinu poklademe šunku a nivu, na druhou tvrdý salám a hermelín. Zbytek těsta dáme na vrch a pečeme dozlatova.
3
Je to velmi rychlé, dobré a hlavně nemusíme stát hodinu u plotny a otáčet bramboráky. Doporučuji také udělat s kysaným zelím a uzeným masem!!

Komentáře k receptu

  • Marie Kyrianová
    Marie Kyrianová |

    3. 1. 2009 21:35

    Výborný nápad, v nejbližší době vyzkouším,už bylo toho masa ažaž