Zapečené žampionové chlebíčky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      plátek veka
    • 100
      g čerstvé žampiony
    • 3
      ks vejce
    • máslo
    • sůl a pepř
    • sýr
    • 2
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampiony nakrájíme na plátky a na rozpuštěném kousku másla je osmahneme, zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme, opepříme a necháme mírně srazit.
2
Česnek utřeme s troškou soli, smícháme s oříškem změklého másla a potřeme plátky pečiva(veky, bagety, toustového chleba).
3
Žampionovou směs rozdělíme na plátky pečiva, dle chuti posypeme sýrem a dáme na plech s pečícíme papírem.
4
Vložíme do předehřáté trouby na chvíli zprudka zapéct.
5
Podáváme ihned posypané bylinkami dle chuti a čerstvou zeleninou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Týna
    Týna |

    5. 2. 2015 06:10

    Takové nápady se mi líbí. Uvařila jsem za minimální náklady výbornou večeři. :-))

  • Jenna
    Jenna |

    21. 7. 2012 18:47

    Výborná večeře, akorát jsem k žampionům ještě přidala kousky červené papriky a okořenila to, protože máme rádi pálivé, ale jinak jsou super :)