Zapečené syrečky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kastrol řádně vymažeme olejem. Dno i boční stranu kastrolu vyložíme kolečky salámu. Dáme asi 5 cm (i víc) vrstvu na kostičky nakrájené cibule. Na cibuli narovnáme syrečky. Dáme pomalu zapékat, aby cibule změkla a syrečky se řádně roztekly. Pak zalijeme rozšlehanými vejci, které jsme osolili a přidali pár kapek tabasca.
2
Doporučuji, pokud máte možnost, připravovat venku. Já to dělám na přenosném vařiči na propan-butan.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Olomoucké tvarůžky (syrečky) Sůl Tabasco Točený salám Vejce

Komentáře k receptu

  • Radka K.
    Radka K. |

    3. 4. 2006 10:32

    Lenko, ano, po zalití vejci ještě dopečeme, aby vejce nebyla syrová.

  • Lenka
    Lenka |

    30. 3. 2006 22:14

    Když zalijeme vejci ještě dopečeme? Děkuji.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    22. 3. 2006 12:34

    To musí byť dobrota, s pohárom piva...

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    22. 3. 2006 12:25

    Také to udělám venku.Sousedi se budou stěhovat.:-)

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    22. 3. 2006 11:54

    Na chalupě v "letní" kuchyni, to bude bašta:-)

Další doporučené recepty: