Zapečená vinná klobása se zeleninou a žampiony

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,2
      kg vinná klobása
    • 1
      ks cibule nadrobno nakrájená
    • 4
      ks žampiony nakrájené na plátky
    • 0,5
      ks kapie nakrájená na drobno
    • 2
      lžíce kečup dle chuti, jemný, ostrý....
    • 50
      g šunka na každý šnek jedna
    • 2
      lžíce pórek jemně krájený
    • 80
      g plátkový sýr na každý šnek jeden

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dle strávníků svineme z vinné klobásy požadovaný počet "šneků". Dáme na pečící papír a upečeme dozlatova (cca,15min/(200C). Hlavičky žampionů oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Omytou kapii nakrájíme na kostičky.
2
Zapečenou klobásu přendáme do zapékací misky, posypeme cibulkou, kapií, poklademe žampiony, zakápneme kečupem, (nejlépe domácím), překryjeme šunkou a sýrem a vložíme do trouby. Zapékáme při 180C dokud se sýr nerozteče. Pokrm posypeme pórkem.
3
Podáváme se šťouchaným bramborem s pórkem. (není v rozpočtu)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.