Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Zelňačka s mletým masem
Košíčky z ledových kaštanů
Medové perníčky od babičky
Náchodská krkovička
Ovocné želé s mascarpone
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Bramboračka - houbovačka
Hlíva s pohankou
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Vosí hnízda III.
Rumové kuličky - nepečené
Kouzelný vaječný koňak
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Kakaové ořechy s kokosovým krémem
Pracny z roku 1900
Čočkové ragú