Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Nouzová polévka
Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…
Bábovka s olejem
Kapustový prívarok
Rizoto z pánve-po našem
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Broskvovo-meruňková marmeláda
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Salát do ruky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cuketové muffiny
Vídeňský řízek se smetanovou kaší
Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Losos v sezamu s nudlemi
Hummus z červené řepy