Výborný čokoládový fondant

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: SweetBetty4

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 90
      g hořká čokoláda ( alespoň 70% kakaa )
    • 90
      g hera ( máslová příchuť )
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • moučkový cukr ( na posypání )

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Troubu předehřejte na 190°C. Ve vodní lázni rozehřejte Heru s čokoládou a třtinovým cukrem. Sundejte z vodní lázně a až směs jemně vychladne (udržíte v ní prst), přidáme vejce a mouku. Jemně zamícháme.
2
2. Směs dáme do formiček na muffiny nebo do malých vymazaných formiček (kokotek) a pečeme 8 minut. Důležité je, aby se upekl pouze okraj a vnitřek zůstal tekutý. Upečený fondant vyndáme z formiček a necháme zhruba 3 minutky chladnout.
3
3. Před podáváním je posypeme moučkovým cukrem a podáváme jen tak nebo s ovocem.
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Hladká mouka Hořká čokoláda Moučkový cukr

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: