Voňavá rýže

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vroucí osolené vody s olejem vsypeme propláchnutou rýži a promícháme.
2
Do oloupané celé cibule zapícháme hřebíčky (cca 10-15 ks) a vložíme ji do hrnce s rýží. Během varu několikrát rýži promícháme. Zpočátku vařím přikryté pokličkou a cca 5 minut před koncem varu odkrývám.
3
Po uvaření cibuli vyndám. Doba varu záleží na typu rýže. Nejlepší mám vyzkoušenou dlouhozrnou od Vitany v 1 kg sáčku. Nebojte se toho hřebíčku, protože rýži jen jemně provoní.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hřebíček Olej Rýže Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: