Vepřové kotlety v alobalu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vojtas

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety
    • slanina
    • tvrdý sýr
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na celý pekáč položíme alobal a na jedne straně necháme tu samou velikost alobalu volnou, kterou se později pekáč zakryje. Alobal na pekáči potřeme troškou oleje. Na alobal pokládáme slaninu po celé délce pekáče.
2
Osolené a opepřené kotlety nařízneme po stranách a položíme na slaninu, dále na kotlety položíme na kolečka nakrájený česnek a přes to všechno položíme plátky tvrdého sýra. Pečlivě spojíme oba díly alobalu a pečeme v předehřáté troubě na 250 °C asi 1 hodinu (elektrická trouba).
3
**Přílohy:** brambory, hranolky, krokety atd.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.