Vepřová pečeně v bylinkové krustě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
**Bylinková směs:** zamíchejte vejce, citronovou šťávu, bylinky, česnek, sůl a strouhanku dle hustoty. Pečeni nakrájejte na plátky, nařízněte okraje,trochu naklepejte a osolte. Pak je na oleji opečte z obou stran a přendejte do pekáčku, potřete plátky bylinkovou směsí, malinko podlijte, vložte do vyhřáté trouby a pečte asi 30 minut, dle potřeby ještě podlijte. Nakonec, zahustěte šťávu máslem a moukou rozmíchanou v trošce vody.
2
Podávejte s různě upravenými bramborami. Originál recept byl na pečeni vcelku. Já jí pekl takto, bál jsem se, aby krusta držela na mase, je to i rychlejší úprava. Skoro velikonoční.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: