Vepřová panenka po indicku

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve vezmeme vepřovou panenku, kterou očistíme. Ve větší misce smícháme jeden bílý jogurt se 7 lžicemi oleje. Když je hotovo, dáme kusy masa do misky a vmasírujeme marinádu do masa. Necháme panenku minimálně hodinu v lednici - čím déle, tím lépe. Hranolky uděláme v troubě nebo friťáku. Panenku vyndáme a osmažíme na pánvičce. Nejlepší je medium.
2
Podáváme se zeleninou a již hotovými hranolky. Indická chuť je jedinečná....
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cibule Hranolky Omáčka Rostlinný olej Vepřová panenka

Komentáře k receptu

  • Věra
    Věra |

    29. 10. 2015 08:17

    I panenka je někdy ve slevě, tak se dá koupit za rozumnou cenu.

  • vikingCZ
    vikingCZ |

    2. 3. 2014 08:18

    Bohužel nezbývá než souhlasit

  • vikingCZ
    vikingCZ |

    2. 3. 2014 08:17

    Trošku ne zrovna šťastný pokus o kulinåřství... :-( :-|

  • Honza S.
    Honza S. |

    27. 5. 2013 19:09

    Tak si najdi jiný recept z jiného druhu masa a nehudruj... :D

  • Kája
    Kája |

    18. 7. 2011 13:23

    Tak takové recepty vůbec nevyhledávejte, když na to nemáte. Jinak dobrý tip s tou omáčkou od vitany, ještě jsem neměla ale vyzkouším ;-)

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    10. 10. 2007 08:57

    Milý Anonyme, ono taky záleží pro kolik lidí vaříš. Pokud je to pro dva, určitě si množství ingrediencí přizpůsobíš podle svého. Pokud je to pro 5 lidí, už to tak finančně náročné není, pokud podělíš cenu potravin počtem strávníků. Taky už se mi stalo, že u některých mých receptů se nelíbila falešná svíčková nebo u sýrové pomazánky, že vyjde draho. Jsem zvyklá vařit pro hodně lidí, každý si přece recept může přizpůsobit sám sobě a i ta falešná svíčková se dá nahradit hovězím zadním. Nejsem autor tohoto receptu, ale takové poznámky mi vadí....

  • Di
    Di |

    10. 10. 2007 05:59

    Kilogram vepřové panenky stojí cca 160-170 Kč. Hovězí zadní často až 140 Kč, o roštěné nemluvě. Jehněčí většinou více než 200 Kč a telecí téměř 400 Kč. Nemusíme jí kupovat hned celé kilo, pokud nás doma není tucet!

  • Anonym
    Anonym |

    9. 10. 2007 21:32

    Podle mě, si tento recept může dovolit jen "milionář". 1 kg panenky . . . . .

  • Jaroslava Li
    Jaroslava Li |

    8. 10. 2007 21:21

    Kdy a jak se, prosím, použije Indická omáčka? (Neznám tento výrobek). Děkuji za odpověď.

  • Anonym
    Anonym |

    8. 10. 2007 20:04

    Bohužel je tady zajímavý jen název. Koupit hotovou omáčku a hodit hranolky do friťáku není žádný recept !

Poslední navštívené:

Abecední seznam: