Velikonoční aspik dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Láďa Hruška v tv předvedl opravdu originální recept. Aspiková vejce :) A jak na to?
2
Začneme tím, že pořádně omyjeme vejce, abychom je zbavili všech nečistot. Omytá vejce vložíme zpět do plata a uděláme do nich díru tam, kde mají užší část. Obsah vajec z nich vylijeme skrz díru.
3
Smícháme si sterilovanou zeleninu, nebo jinou, kterou máme k dispozici, rozkrájenou na drobné kousky, k tomu nadrobno šunku a třeba i uvařená vejce. Tento obsah dostaneme skrz otvor ve skořápce do prázdného vajíčka.
4
V nádobě si připravíme želatinu dle návodu na obalu. Když je hotová, vlijem ji do vajíček, kde už máme zeleninu se šunkou.
5
Až želatina ztuhne, vejce rozklepneme zcela stejným způsobem jako vejce uvařené natvrdo. Sloupneme opatrne skořápku a originální aspiková vejce jsou na světě :)
Použité ingredience v tomto receptu: Sterilovaná zelenina Šunka Vejce Želatina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: