Vegetariánské minilasagne s cuketami a ricottou

moje hodnocení: 0

1.0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 12 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cuketa
    • 1
      ks vejce
    • 150
      g ricotta
    • 150
      g mozzarella strouhaná
    • 5
      lžíce parmazán
    • 1
      lžíce bazalka sekaná
    • 1
      lžíce olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto rozválíme na slabší plát.
2
V míse připravíme směs s vajíčka, ricotty, parmazánu a bazalky, osolíme, opepříme. Cuketu nastrouháme nebo nakrájíme na drobné plátky.
3
Z těsta vykrajujeme kolečka o průměru 12-13 cm. Formu na muffiny vymažeme olivovým olejem a každý dílek těsta vložíme do formy.
4
Na připravené těsto dáme trochu náplně, cuketu, přidáme vrstvu milánské omáčky a nakonec posypeme strouhanou mozzarellou. Mírně stlačíme a přidáme ještě jednou stejnou vrstvu.
5
Připravenou formu vložíme do trouby a pečeme na 180 °C asi 25 minut. Hotové lasagne necháme pak ještě 10 minut odstát a pak podáváme.
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Cuketa Mozzarella Olivový olej Parmazán Pepř mletý Ricotta Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.