Valentýnský avokádový sendvič

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: SweetBetty4

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks avokádo
    • 6
      lžíce majonéza ( nejlepší je Hellmans majonéza s příchutí česneku nebo Hellmans majonéza na bagety )

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zralé avokádo oloupeme, vyndáme pecku a dáme do mixéru. Trošku osolíme, opepříme, přidáme 4 - 6 lžic Hellmann’s majonézy a rozmixujeme. Mezitím si rozpálíme pánev, na kterou rozklepneme křepelčí vejce a připravíme volské oko. Z plátků celozrnného chleba vykrojíme za pomoci vykrajovátka srdce, nandáme na ně připravenou avokádovou pastu a přidáme volské oko.

RADA: Jak na domácí majonézu?

Použité ingredience v tomto receptu: Avokádo Majonéza Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: