Valašské kuře

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso stehna (nebo čtvrtky)
    • máslo (Kousek)
    • 100
      g čerstvé houby (Nebo žampiony)
    • 3
      ks rajčata
    • 100
      g klobása
    • 3
      stroužek česnek
    • sůl
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí stehna nebo čtvrtky osolíme a upečeme. Mezitím na pánvi podusíme na másle cibuli, utřený česnek se solí, rajčata a pokrájenou klobásu.
2
Ke směsi přidáme zvlášť podušené houby. Touto směsí pak na talíři přeléváme jednotlivé porce pečeného kuřete.

Komentáře k receptu

  • Mirka Urbánková
    Mirka Urbánková |

    28. 12. 2004 03:46

    Recept je vynikající ! Napište mi prosím další valašské nebo slovácké recepty, mám velký zájem.Děkuji.