Uzené maso v alobalu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks uzené plecko
    • 1
      ks cibule
    • anglická slanina podle počtu strávníků
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z uzeného plecka odstraníme síťku.
2
Uzené nakrajíme na asi centimetrové porce, které nedořežeme, aby maso zůstalo v celku.
3
Zabalíme do alobalu a dáme péct do vyhřáté trouby na 1 hodinu. Pečeme zvolna. Upečené maso dokrojíme na porce a podáváme se zelím a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.
4
Zelí polejeme vypečenou šťávou a nebo si orestujeme cibulku s anglickou slaninou. Na zapití určitě pivečko ze sedmého schodu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.