Utopenci v kečupu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g špekáček nakrájet na nudličky
    • 4
      ks cibule velké, nakrájet na kolečka
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      lžíce hořčice
    • 4
      lžíce worcestrová omáčka
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      lžíce ocet nejprve dát dvě a potom přidávat podle chuti
    • 8
      lžíce voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nálev: vše povařit, až se to spojí dohromady. Potom přidat 1/2 lžíce chilli, podle odhadu sůl, pepř a sladkou papriku, trošku cukru dle chuti.
2
Do 1/2 sklenice proložit špekáčky s cibulí a zalít teplým (ne horkým) nálevem.
3
Pak doskládat do plna a zalít zbytkem nálevu.
4
Každý den sklenice obracet a nechat minimálně 3 dny proležet.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • karl
    karl |

    25. 10. 2014 18:32

    znám. dělám už dlouho, a nemá to chybu ;-)

  • hopla
    hopla |

    2. 3. 2014 10:55

    To určitě se prober.

  • Jarča
    Jarča |

    11. 9. 2012 13:26

    taky to dělám a je to dobrý název je taky ševcovský mls

  • xverka
    xverka |

    19. 7. 2011 14:04

    Je to mňamka! Jdu to dělat už podruhé :)

  • Kateřina Mlezivová
    Kateřina Mlezivová |

    30. 1. 2010 17:03

    Není nějak málo vody?

  • Hela -
    Hela - |

    28. 2. 2008 17:39

    Ano, je to dobré. Zbytek světa to zná jako Ševcovský mls.

  • george Fhaf
    george Fhaf |

    28. 2. 2008 11:34

    Tuto variantu utopenců mám nejraději. Nálev je přímo vynikající a lze jej podle vlastní chuti a fantazie vylepšit. Vřele všem doporučuji.

  • Eva Kaiserová
    Eva Kaiserová |

    2. 6. 2006 18:24

    Tomuto receptu odolávám již nějakou dobu.Ale už ho opravdu zkusím.V jednoduchosti.....