Utopenci ala mamina

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg špekáček
    • 1
      kg cibule
    • 1
      ks bílé zelí Menší
    • 2
      ks červená paprika Větší
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky oloupeme a podélně nařízneme, nakrájíme zelí, cibuli a papriku. Plátečky papriky vložíme do naříznutých špekáčků a přemázneme horčicí. Do sklenice střídavě skládáme špekáčky a směs zelí s cibulí a zbylou paprikou.
2
Na vrch zasypeme (do 5 l sklenice) dvě lžíce soli a jednu lžíci pepře. Kdo má rád, může přidat feferonku. Do třičtvrtě zalijeme octem a zbytek dolijeme vodou. Protřepeme, aby se promíchala voda s octem, a min. 5 dní necháme uležet v teple a alespoň týden v lednici.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • DadaH
    DadaH |

    1. 7. 2011 13:58

    Výborné, nejjednodušší recept který jsem zkoušela a chuťově opravdu bomba. Dávám za 1 ;-)

 
 

Další doporučené recepty: