Tykvový guláš z ohnivé lorny

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ohnivou lornu umístíme nad oheň, vložíme tuk a osmahneme na něm omytou a nakrájenou tykev na kostky. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kostičky ředkviček, celeru a prolisovaný nebo utřený česnek. Dále přidáme na kolečka nakrájená rajčata a na tenké plátky nakrájené papriky. Osolíme a přidáme tymián a chilli. Vše dobře promícháme, podlijeme vodou a přiklopíme horním dílem lorny. Dusíme asi 20 minut, průběžně kontrolujeme stav tekutin, v případě odpaření podlijeme.
2
Potom celou směs zalijeme protlakem a ještě 5 minut zakryté dusíme.
3
Podáváme sypané čerstvou bazalkou s topinkami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: