Tvarohový věnec nepečený

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g cukr
    • 0,3
      l šlehačka
    • 30
      g želatina
    • kiwi
    • rybíz I jiné ovoce
    • 0,3
      g měkký tvaroh

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh smícháme s ušlehanou smetanou, cukrem, vmícháme rozpuštěnou želatinu a hmotu vlijeme do formy. Necháme ztuhnout v lednici. Před vyklopením namočíme dno formy na pár vteřin do horké vody. Na míse uděláme okolo věnce pusinky ze šlehačky a střed ozdobíme čerstvým ovocem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.