Tvarohový krém (BT)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 125
      ml voda nebo mléko
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 1
      lžíce vanilkový pudink nebo škrobová moučka
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • cukr krupice podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vody a pudinkového prášku nebo škrobové moučky uvaříme hustý pudink, který spolu s cukrem zašleháme do tvarohu. Tento krém se hodí například k plnění košíčků, které plníme těsně před podáváním. Do krému lze také přidat na kousky nakrájené ovoce (jahody, banány apod.)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.