Třešňový likér II

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Třešně umyjeme, vypeckujeme a spolu s cukrem dáme do lahve. Zalijte pálenkou a nechce 6 týdnů louhovat na slunečném místě. Potom tekutinu přeceďte a spolu s cukrovým roztokem ji nalijte do lahve.
2
Poznámka : Cukrový roztok připravíme ve 125 g cukru, který krátce povaříme v 1/4 l vody a necháme vychladnout.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukrový roztok Pálenka Skořice Třešně

Komentáře k receptu

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    16. 6. 2009 13:10

    Je naloženo. Tak uvidíme , místo pálenky jsem použila GIN - co už rok stojí v našem baru a nikdo moc nejeví zájem a doplnila štamprdlí 80% rumu.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: