Tortellini s bazalkovou omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 75
      g anglická slanina
    • 200
      g mražený hrášek
    • vývar 3/8 litru
    • světlá jíška 2-3 lžíce
    • 400
      g žampiony
    • 30
      g parmazán
    • 50
      g sýr gouda strouhaný
    • 375
      g tortellini
    • 1
      svazek bazalka
    • 1
      ks cibule
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tortellini vložíme do vroucí osolené vody a vaříme zprudka asi 12 minut. Žampiony očistíme a podle velikosti nakrájíme na půlky nebo čtvrtky. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi dokřupava. Přidáme houby a cibuli a spolu opečeme.
2
Zalijeme smetanou ke šlehání. Přimícháme mražený hrášek a povaříme. Bazalku nakrájíme na proužky. Do omáčky přidáme nakrájenou bazalku, 30 g goudy a 20g parmezánu. Spojíme jíškou. Osolíme a opepříme.
3
Tortellini slijme a upravíme na míse s omáčkou. Posypeme zbylým sýrem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.