Tompa

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekáče nalejeme trochu oleje, maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na dno pekáče. Zalejeme zeleninovým lečem a tompou, přidáme 2-3 feferonky.
2
Dáme do trouby, podléváme tak dlouho, až je maso měkké.
3
Na závěr dáme tolik vody, kolik chceme omáčky a zahustíme moukou rozšlehanou ve trošce vody, dochutíme solí.
4
Příloha bramborový knedlík
Použité ingredience v tomto receptu: Feferonka Olej Pepř mletý Sůl Tompa Vepřové maso Zeleninové lečo

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: