Toasty s ementálem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks toastový chléb (Plátků)
    • 150
      g tvaroh
    • 50
      g máslo
    • 150
      g ementál
    • 1
      ks pórek
    • sardelová pasta
    • hrozny
    • ořechy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Toasty opečeme nasucho z obou stran. Vymícháme tvaroh s máslem a sardelovou pastou, potřeme opečené toasty. Ozdobíme sýrem, krájeným pórkem a kuličkou hroznu. Jednoduchý a pikantní předkrm podáváme s bílým vínem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.