Toast andaluského rybáře

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme papriku, rozšleháme. Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme nadrobno a zamícháme do pomazánky. Ochutíme citronovou štávou, posypeme sekanou pažitkou. Mažeme na veku či jiné pečivo opečené v toustovači či v troubě.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    30. 5. 2012 10:56

    Opraveno

  • Ladia
    Ladia |

    30. 5. 2012 10:42

    Prosím opravu množství citronové šťávy. Předpokládám že se jedná o lžičku max. lžíci.

  • hovnomet
    hovnomet |

    28. 5. 2012 10:55

    Lol ty si píča jeden kus šťávy :D:D:D Styď se.. Takovou sračku nikdo žrát nebude :D nedal bych to ani psovi.. :-*

  • AHSAHDa
    AHSAHDa |

    28. 5. 2012 10:50

    Děláš si prdel?! 1 kus citronové šťávy? Ty si asi myslíš že sem uplně blbej?!

  • Matafaka-
    Matafaka- |

    28. 5. 2012 10:50

    Tak to si asi kráva, ne?! 1 ks citronové šťávy??? Di do prdele

  • Jana Mojžíšová
    Jana Mojžíšová |

    24. 8. 2008 01:01

    Zní to fantasticky, díky za tip na pomazánku.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: