Toast fruti di mare

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks toastový chléb
    • 250
      g směs mořských plodů
    • 50
      g máslo
    • 100
      g sušená rajčata Nakládaná v oleji
    • 100
      g bambusové výhonky Naklíčené
    • olivový olej
    • kečup - jemný
    • 1
      citron
    • 200
      ml portské víno
    • sůl
    • cayenský pepř
    • salát lollo rosso
    • petrželka
    • zelenina Na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plody moře orestujeme na olivovém oleji, přidáme sůl, pepř, rozdrcená rajčata, bambusové výhonky a podlijeme portským vínem. Podusíme, zakapeme citronem a přidáme kečup. Na másle opečeme toasty. Na salát Rosso položíme trojúhelníček z toastu, navršíme na něj směs, ozdobíme citronem a sekanou petrželkou.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    15. 6. 2006 18:37

    Tak tohle vypada jako opravdova delikatesa meho vkusu! A zbytek portskeho se bude hodit po veceri:o]