Tatarka úplně jinak

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks avokádo zralé
    • citronová šťáva z 1/2 ks
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      ks bílý jogurt malý
    • sůl
    • pepř mletý
    • tabasco lze přidat pár kapek
    • pažitka sekaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dužinu avokáda a ostatní přísady kromě pažitky umixovat, pak už jen vmíchat pažitku. Používáme jako obměnu všude tam, kde se používá tatarka. Ovšem vynikající je k obalovaným smaženým žampionům nebo jiným smaženým houbám.

Komentáře k receptu

  • Martin Valový
    Martin Valový |

    11. 1. 2007 21:25

    Tak do toho jdu hned jak bude k čemu, recept dle mého gusta :-) Dám pak vědět ...Simčo, tuk z avokáda je jeden z nejzdravějších, 100% v tomto množství neškodí, ale naopak !

  • Martin Valový
    Martin Valový |

    11. 1. 2007 18:08

    Tak do toho jdu hned jak bude k čemu, recept dle mého gusta :-) Dám pak vědět ...

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    11. 1. 2007 00:22

    Šmankote mankote - to je dobrý!!!!!!!! Ale Martino - musím tě zklamat - jistě je to zdravější, než majonéza či tatarko klasická, ale džaulórií to má taky hafo - avokádo je děsně tučný.....Ale o tak - dobrou chuť :o)))

  • Martina Souckova
    Martina Souckova |

    15. 8. 2006 20:25

    Super napad a moc dobre. Tatarku miluju, tak uz se nemusim hrozit kolik te nezdravosti vubec konsumuji a muzu ji bezstarostne lit na vsechno. :) Jen s tim cesnekem jsem trochu ubarala, dala jsem jen 3 strouzky a stejne to byla sila. Diky moc!!