Sýrové albánské bramboráky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nastrouhejte oloupané brambory, osolte je a vmíchejte hladkou mouku. Vzniklé těsto lijte po přiměřených dávkách na rozpálený olej. Každý bramborák nejprve opečte po jedné straně a poté obraťte. Na povrch právě opečené strany rozetřete směs připravenou z rozmačkaného balkánského sýra (lze nahradit brynzou) a šálku kyselé smetany. Dopečte a ještě teplé servírujte na stůl.
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Brambory Hladká mouka Kyselá smetana Olej Sůl

Komentáře k receptu

  • reina irena
    reina irena |

    14. 2. 2007 10:04

    dotaz: do bramboráků nedávám vejce? netrhají se? slané to asi bude dost z balkánského sýra...

Poslední navštívené:

Abecední seznam: